JK Ploiesti

Job Cocktail® este un eveniment de cariera dedicat tinerilor cu experienta de pina la 10 ani dar si absolventilor de facultate care sunt la inceputul formarii lor profesionale.  Astfel, Job Cocktail® cuprinde atat oferte de job-uri si internship-uri dar si traininguri de formare profesionala.

Job Cocktail® isi propune sa devina un instrument util si eficient pentru companiie care doresc sa gaseasca candidatii potriviti pentru locurile de munca disponibile, intr-un timp cat mai scurt.

Evolutia Job Cocktail din 2008 pana in prezent

  • Cea de-a 7-a editie;
  • Eveniment regional de cariera si antreprenoriat – Galati, Braila, Ploiesti, Chisinau;
  • Peste 1200 de joburi pentru persoane cu studii superioare din 2008 pana in prezent;
  • Joburi pentru categoriile –  entry level, middle level si senior level;
  • Burse si oportunitati de intership oferite de catre facultati si ONG-uri.

In data de 27 – 28 octombrie 2010, Job Cocktail va fi prezent la Universitatea Petrol – Gaze din Ploiesti. Evenimentul de cariera si antreprenoriat se adreseaza studentilor, absolventilor dar si persoanelor cu experienta de peste 10 ani.

Daca nu ti-ai gasit inca locul de munca potrivit pentru tine atunci Job Cocktail iti ofera posibilitatea ca pe durata a 2 zile sa vii sa vezi care sunt joburile disponibile in Ploiesti.

Cea de-a 7- a editie Job Cocktail va fi structurata astfel:

– Targ de joburi pe sectiuni – entry, middle si senior level;

– Oferte de burse si internship-uri;

– Antreprenoriat;

– Training-uri si workshop-uri pentru participanti

Tinerii cu experienta de pina la 10 ani, studentii si absolventii vor putea alege din cocktailul de joburi, cel potrivit nevoilor individuale: job full time, job part time, burse private, stagii de practica nationale si internationale.

Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile, 27 – 28 octombrie 2010 la Universitatea Petrol – Gaze din Ploiesti, timp in care tinerii vor interactiona cu companiile locale, nationale si multinationale.

Go&Go media grup doreste ca Job Cocktail sa fie liantul dintre dorinta tinerilor de a-si gasi un job pe aria lor de interes si nevoia companiilor de a avea angajati bine pregatiti.